Carpaccio salade
50 gr rucola 1 x 60 gr carpaccio 75 gr cherrytomaten 10 cm komkommer 1 rode ui 2 radijsjes 2 el kappertjes 15 gr pijnboompitjes 15 gr Parmezaan
Voor de dressing:
– 4 el olijfolie
– 2 el witte balsamico azijn
– 1 teentje knoflook
– peper en zout
Halveer de cherrytomaatjes, snijd de komkommer in partjes, de radijsjes in plakjes en de rode ui in halve ringen. Verdeel dit over de sla.
Verdeel de carpaccio over de borden.
Rooster de pijnboompitjes kort in een droge koekenpan.
Maak een dressing van de pesto en verdun deze met een scheutje water.
Drizzle de dressing over de carpaccio salade.
Garneer de carpaccio salade met kappertjes, de geroosterde pijnboompitjes en flink wat Parmezaan.
Serveer meteen.
PS deze inhoud is ook lekker in een wrap