Kees Aardenburg

Mijn naam is Kees Aardenburg en mijn missie is om zo veel mogelijk mensen “all over the world” te inspireren om geestelijk en lichamelijk in balans te zijn. 6 jaar geleden ben ik gestart met het geven van bootcamp lessen en op dat moment lag de focus op het fysieke aspect. Begin 2018 kwam ik steeds meer in aanraking met de mind & geest en ben dus veel meer gaan leren en lezen over het mentale aspect. Zoals de wim hof methode en de cursus NLP.

Doordat ik zelf ook uitgebreide kennis heb over voeding kan ik mensen een totaal plaatje aanbieden van voeding, kracht training en mindset.

Klanten geven vaak mee dat ze mijn energie aanstekelijk vinden.

Opleidingen van Kees Aardenburg:
Overload alle modules | NLP practitioner & master| CIOS | Sport | Management & Ondernemen | NASM / Civas voedingsdeskundige.

Bram Aardenburg

‘Mensen helpen en inspireren zichzelf te zijn’

Mijn naam is Bram Aardenburg en ik help mensen om fysiek en mentaal in balans te zijn. De één kan niet zonder de ander. Gedachtes beïnvloeden het lichaam en het lichaam beïnvloed gedachtes. Door hiervan bewust te zijn, zorg je voor een gezond leven.
Ik heb veel ervaring op het gebied van fysieke trainingen. Zo geef ik hardlooptrainingen, Bootcamptrainingen en help ik mensen om focus te bewaren. Na een depressie te hebben gehad, weet ik uit ervaring dat gedachtes destructief kunnen zijn. Ook weet ik hoe gedachtes je kunnen helpen een mooi leven te creëren. De ‘mind’ is een tool, gebruik het voorzichtig.

 

Wij houden van uitdagingen.