Kees Aardenburg

Mijn naam is Kees Aardenburg en mijn missie is om zo veel mogelijk mensen “all over the world” te inspireren om geestelijk en lichamelijk in balans te zijn. Zeven jaar geleden ben ik gestart met het geven van bootcamplessen en op dat moment lag de focus op het fysieke aspect. Begin 2018 kwam ik steeds meer in aanraking met de mind & geest en ben dus veel meer gaan leren en lezen over het mentale aspect, zoals de Wim Hof methode en een cursus NLP. Doordat ik zelf ook uitgebreide kennis heb over voeding kan ik mensen een totaalplaatje aanbieden van voeding, training en mindset. Klanten geven vaak mee dat ze mijn energie aanstekelijk vinden.

Opleidingen van Kees Aardenburg: Overload (alle modules) | NLP practitioner & master | CIOS | Sport, Management & Ondernemen | NASM / Civas voedingsdeskundige.

Bram Aardenburg

‘Mensen helpen en inspireren zichzelf te zijn’ Mijn naam is Bram Aardenburg en ik help mensen om fysiek en mentaal in balans te zijn. Het één kan niet zonder het ander. Gedachtes beïnvloeden het lichaam en het lichaam beïnvloedt gedachtes. Door hiervan bewust te zijn, zorg je voor een gezond leven. Ik heb veel ervaring op het gebied van fysieke trainingen. Zo geef ik hardlooptrainingen, bootcamptrainingen en help ik mensen om focus te bewaren. Uit eigen ervaring weet ik dat gedachtes destructief kunnen zijn. Ook weet ik hoe gedachtes je kunnen helpen een mooi leven te creëren. De ‘mind’ is een tool, gebruik het voorzichtig.

 

Wij houden van uitdagingen