Welke klachten behandelen we?

 • Enkel blessures
 • Heupklachten
 • Hernia symptomen
 • Carpaal tunnel syndroom
 • Frozen shoulder
 • Lage rugklachten
 • Pees ontsteking
 • Nekklachten
 • Tennisarm
 • Versleten rug
 • Whiplash
 • Zenuwklachten
 • Hoofdpijn

Ervaringen van klanten

Marieke

“Na bijna 2 jaar rondgelopen te hebben met een zeer pijnlijke hamstring/bilspier waardoor ik niet kon sporten, lang lopen of lang zitten en vele fysiotechnieken te hebben geprobeerd, heb ik in december een afspraak gemaakt bij Kees. Kees hoorde mijn verhaal aan en ging aan de slag. Vol verbazing ging ik na de eerste keer al vrijwel pijnloos weg..! Naast de behandeling kreeg ik verschillende oefeningen mee en advies in vitaminen en eetpatroon. Tijdens de afgelopen weken ben ik me veel bewuster geworden van de werking van mijn lichaam aangezien Kees veel uitlegt tijdens de behandelingen en over wat vitaminen en een eetpatroon voor invloed hebben op je gestel. Gisteren was mijn vierde en laatste behandeling. Wat een verschil met 4 weken terug!!! Kees super bedankt, je noemde me gister een project…maar ik kan zeggen: project geslaagd!”

Cathy

“Doordat ik sinds 1,5 jaar met ups en downs zenuwpijn had vanuit mijn onderrug tot onderaan mijn linker hamstring en er in het ziekenhuis niets bijzonders te vinden was, hoopte ik dat Kees mij wel kon helpen. Het laatste 1/2 jaar kwam een stijve rug na het hardlopen er ook nog bij.

Tijdens de 1e intake werd er gelijk een behandelingsplan gemaakt en schrok ik dat ik tijdens deze 4 behandelingen niet mocht hardlopen. Duidelijk en direct werd er verteld, je gaat er voor of anders kun je het beter niet doen. Die knop had ik snel omgezet, 4 sessies moet te doen zijn.
Interessant hoe Kees de behandelingen uitvoerde en alles toelichtte en onderbouwde, ik dacht dat ik mijn lichaam kende maar dit bleek toch niet helemaal zo te zijn. Ook dacht ik dat mijn krachtoefeningen de juiste voor mij waren. Niet dus, de oefeningen waren wel goed maar niet de juiste om weer vrij te kunnen hardlopen.

Iedere week werd ik behandeld en werd er getest of de meegegeven oefeningen daadwerkelijk het resultaat gaven waar wij naar toe wilden. Indien nodig werden deze aangepast. Doordat er open en eerlijk werd gesproken kom je ook ergens, belangrijk is wel dat je je huiswerk (oefeningen) ook consequent uitvoert. Omdat ik van ver kwam mocht ik na een behandeling gelijk de oefeningen in de sportschool uitvoeren. Dit is zeer bevorderend voor je revalidatie. Na iedere behandeling voelde ik mij beter en mijn rug was minder stijf. Na de laatste behandeling, aanpassing van mijn eetpatroon en aangevuld met de juiste Omega 3 kan ik zeggen dat mijn rug weer heel goed en soepel voelt. De zenuwpijn is vors afgenomen maar niet voor 100% weg, hiervoor wil ik nog een keer langs komen. Met de vele info en handvatten kom ik een heel eind en kan ik weer volop trainen. Vorige week weer een echte wedstrijd kunnen lopen en volledig pijnvrij gelopen en mijn herstel hierna verloopt ook goed. Ik sta ‘s ochtends soepel uit mijn bed en voel mij sterk.

Daarom heb ik Kees 5 sterren gegeven en wil ik hem nogmaals ontzettend bedanken voor zijn inzet en meedenken, wat ik zeer waardeer in hem!”

Annelies

“Yes! Al ruim een jaar rondgelopen met schouderklachten. Waarvan ik dacht dat het overbelasting was door een baan in de schoonmaak, konden fysio (oefeningen, kraken, dry-needling), huisarts (injectie) en in het ziekenhuis (echo) niemand iets vinden. Geen ontsteking, scheurtjes, overbelasting of wat dan ook. Waar zij het dan ook al hadden opgegeven, kwam ik op eigen initiatief en zoeken bij Kees uit. Ach, niets te verliezen.. dus toch de keuze maar gemaakt anderhalf uur te rijden om bij Kees terecht te komen. Fantastisch om te zien hoe hij vol motivatie en nieuwsgierigheid te werk ging. Na de 3e behandeling boekten we resultaat en vonden we de oorzaak! Een 4e behandeling gedaan om de puntjes op de i te zetten. Zo goed als pijnvrij! Nogmaals ontzettend bedankt Kees voor je werk. Dagelijkse kost voor jullie, een klein wonder voor mij!”

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op.

  ManVrouw


  Kies een moment, waarop wij contact op kunnen nemen. Meerdere opties mogelijk.

  Wanneer ben je het best bereikbaar?