Wat heb je geleerd als je het online programma hebt gevolgd?

 • Effectief trainingsschema & hoe je in korte tijd een effectieve work-out doet
 • Uitleg over goal setting kernwaardes
 • De visie van topsporters en experts over het bereiken van je doel
 • Meer focus op je doel
 • 10 minuten mediteren
 • Ademhalingstechnieken
 • Blessure preventie
 • Bewustwording over voeding
 • Je eigen voedingsschema
 • Hoe koud douchen werkt

Caroline Cornet

Eindstand zes weken online programma: “Afgelopen zaterdag het meten is weten gedaan na de zes weken die we hebben gevolgd met Kees. Ik sta echt te kijken van het resultaat!! Ben superblij en verrast met de resultaten! 7,5kg gewicht eraf! 7% minder vetpercentage en 3% spiermassa erbij! Zo ook in omvang nog het een en ander aan cm’s kwijtgeraakt! 6 weken lang goed op je voeding letten en weten welke combinaties je wel en niet moet maken, veel groente en veel gezonde vetten en ook de eiwitinname bestudeerd. Alles in combinatie met een handige voedingsapp en de Mental Fitness app. Natuurlijk heb ik er ook best veel bij gesport, geprobeerd om 4x per week te trainen. Vooral v Veel praktische tips gekregen en veel geleerd! Ik ga er zelf gewoon mee door, het gaat een way of life worden! Geen suikers en andere meuk eten en drinken, scheelt al zoveel! Voel mij echt fitter! ***Een aanrader voor iedereen*** Dank je Kees!”

Kim Boekelman

“Zes weken geleden zijn wij gestart met het zes weken online programma. Vandaag de laatste dag. Zo ook ons meet- en weegmoment. Ik vond het heel spannend. Zes weken in de weer met voeding, suikerinname geminimaliseerd en 4x p.w. 30 minuten sporten. Wat kun je dan verwachten? Het resultaat was boven mijn eigen verwachting. Zo ben ik 7% vet kwijt. In omvang ruim 6 cm en mijn spiermassa is toegenomen. Superblij met dit resultaat. Een mooie bijkomstigheid is dat ik mijn suikerverslaving weer helemaal onder controle heb. Iets wat mij, helaas, zonder deze hulp niet gelukt zou zijn. Een echte aanrader! Dank je wel Mental fitness. Voorlopig ga ik lekker door!”

Wat zit er in het online programma?

 • Online toegang vanaf welke plek je maar wilt
 • Theoretische video’s
 • Werkopdrachten
 • 50 video’s waarbij een gelijke verdeling is gemaakt tussen voeding, training en mindset
 • Toegang tot de Facebookgroep
 • Coach momenten via de Facebookgroep
 • Praktische oefeningen
 • 6 maanden toegang tot de lesstof

Klanten delen hun ervaringen

Barbara leek

“Al jaren liep ik trouw mijn rondjes hard in de duinen en in de polder. Daarmee hield ik mijn conditie op peil, maar dat was het dan. Eenmaal de 40 gepasseerd, kwamen er toch zo langzaam maar zeker wat kilootjes bij en werd het buikje wat slapper. Ik moest maar eens naar de sportschool, maar iedere keer had ik weer een smoes om niet te gaan, moe, te laat, te druk, te warm… ik had er gewoon geen zin in.. ik was de hele dag al binnen aan het werk en dan ook nog binnen sporten. Uiteindelijk wees een goede vriendin mij op het onlineprogramma. Inmiddels zijn we bijna 2 jaar verder, ben ik al geruime tijd 8 kilo lichter.”

Ariana Koersen

“Mijn conditie was echt niks meer na mijn zwangerschap. Kees zei meteen dat komt wel goed en iedereen heeft een ander niveau dus als je niet alle oefeningen kan doen geeft het echt niet. Toen toch maar gestart met het onlineprogramma. Sindsdien ben ik met sprongen vooruit gegaan en kan ik met bijna alles goed meekomen ik kan zelfs 6 km achter elkaar hardlopen (waarschijnlijk zelfs nog meer, maar dat heb ik nog niet geprobeert)
Ook ben ik een stuk gespierder en ruim 10 kilo kwijt. Uiteraard ook met gezond eten erbij. Ik zit een stuk lekkerder in mijn vel en nu lekker fit blijven!”

Fenna Castricum

“4 maanden geleden ben ik voor het eerst bij Mental fitness gestart met het programma online programma stond al een tijd op mijn lijstje om te doen en dit leek me een mooie kans! Mijn ervaring tot nu toe? Dit had ik veel eerder moeten doen! Trainen bij Kees is leuk, uitdagend, inspirerend en motiverend! Hij maakt van elke les weer een feestje voor je spieren en pusht je om alles uit jezelf te halen! Kortom een leuke en doelgerichte manier om fit blijven en te worden.”

Eric Sijbesma

“Kees is een van de meest vasthoudende en inspirerende personal trainer die ik ken . Eindelijk iemand die je motiveert om ook echt iets te gaan doen. Denkt mee en helpt waar nodig.
Zijn online platform maakt een gave combinatie tussen mind en body en dat is wat er vaak ontbreekt. Dus van harte aanbevolen”

Anique Schilderpoort


“Kees komt elke training wel weer met nieuwe tips en/of advies. Fijne begeleiding zowel op gebied van voeding als de trainingen! Ik heb hier voor altijd wat aan:)!!”

Karin Luis

“Wil je een enthousiaste, creatieve en volhardende Personal Trainer die zorgt dat jij je doelen kunt halen als jij daarvoor kiest….dan is Kees de Personal Trainer voor jou.”

Marieke Kalverda

“Bijna mijn hele leven ben ik fanatiek actief bezig geweest met handballen. Een snelle fysieke teamsport. Helaas kon ik door een schouderblessure deze sport niet meer volledig beoefenen, ik deed na een pauze een stapje terug naar een lager niveau. Daarnaast ben ik tennis gaan spelen toen ik niet meer op het hoogste niveau kon handballen. Bij beide sporten speel ik graag samen met anderen, én wil ik mezelf nog steeds altijd verbeteren. In februari van dit jaar ben ik omver geskied tijdens mijn eerste skivakantie ooit. De schade leek mee te vallen, maar helaas ben ik nu nog steeds niet hersteld. Ik moest erg lang rust houden en kan sinds die tijd niet handballen en tennissen. Ik miste het sporten, mezelf fysiek uitdagen enorm. Bij Kees en Bram kan ik trainen ondanks mijn blessure, de oefeningen worden aangepast aan hetgeen ik wel kan. Na de trainingen heb ik een voldaan gevoel en nu na een paar weken zie ik ook mijn lichaam weer langzaam in vorm komen. Ik vind het fijn om samen met andere te sporten, dus doe jij ook mee bij Mental fitness?”

Elisa Jansen

“De afgelopen 2 maanden ben ik met het Mental Fitness programma bezig. Wat een toffe ervaring. Samen met Kees een doel gesteld. 6 kilo eraf en weer strakker in mijn vel. Daarnaast speelt het mentale doel een belangrijke rol in de training. Dit was voor mij focus. Daar ontbreekt het bij mij door de drukte van een jong gezin,werk en alles daarom heen. Ik hoopte dat de sport mij dat ging brengen. Dankzij de begeleiding van kees is mijn doel bereikt! En nog meer! Het online trainingprogramma is een prettige ondersteuning. Door de filmpjes zorgt het voor een persoonlijk gevoel en brengt kees zijn enthousiasme over! Het heeft een logische opbouw en sloot perfect aan op mijn trainings doel. Aan de hand van de video’s kom je steeds dichter bij je doel en leer je veel over voeding en mentale denkkracht! Doormiddel van kleine stappen een super breed en gevarieerd maar vooral haalbaar aanbod!”