Minder stress door personal trainer outdoor

Personal training outdoor zorgt voor vermindering van stress en een verhoging van de aanmaak van endorfine (gelukshormoon). Geniet van de natuur en wat deze je levert voor je training. Geniet van de mooie omgeving ergens in de duinen van Heemskerk of het strand van Wijk aan Zee. Of heb je een andere locatie voor ogen? Jij kiest de locatie, je personal trainer begeleidt je in de training!

Personal training in combinatie met bootcamp

Een combincatie van personal training en bootcamp is mogelijk bij Mental fitness. Het 3 maanden succesprogramma bied je 2x per week personal training van Mental fitness en 1x per week een bootcamp training via Bootcamp Aardenburg. Een mooie combinatie van begeleid trainen met een personal trainer en sporten in een groep. Bekijk nu het lesrooster van Bootcamp Aardenburg en kies je eigen les.

Personal bootcamp aan huis

Train je liever thuis met een personal trainer? Mental fitness heeft voldoende materiaal zoals kettlebells, TRX en gewichten om jouw training te doen slagen. Wil je lekker in de buitenlucht sporten met persoonlijke coaching en aandacht voor het individu en toch gebruik maken van fitnessmaterialen?

Dan is personal bootcamp wat voor jou.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op.

    ManVrouw


    Kies een moment, waarop wij contact op kunnen nemen. Meerdere opties mogelijk.

    Wanneer ben je het best bereikbaar?