Courgette spaghetti
- Kipfilet – 300 gram
- Pesto – 2 eetlepels
- Pijnboompitjes – 20 gram
- Kerstomaatjes – 60 gram
- Parmezaanse kaas – 40 gram
- Peper en zout – naar smaak
- Roomboter – om in te bakken
Zo maak je het
- Snijd de kipfilets horizontaal doormidden zodat je dunne platte filets krijgt
- Bestrooi ze met zout en peper
- Zet een braadpan op het vuur en laat een klontje roomboter smelten
- Bak de kipfilets om en om gaar en leg ze apart
- Rooster de pijnbooompitjes in een droge pan en leg ook apart
- Snijd de tomaatjes in plakjes
- Maak van de courgette, spaghetti met een spiraalsnijder
- Laat de tomaatjes zacht worden in de pan
- Voeg de courgette toe en de pesto
- Verwarm ongeveer 2 minuten op hoog vuur, hussel regelmatig door elkaar
- Verdeel over twee boren en serveer met de kipfilet (evt in reepjes gesneden), pijnboompitjes en parmezaanse kaas
Mentalf fitness geeft: Personal training Assendelft Heemskerk Beverwijk Uitgeest