Trainer/Expert

Je gaat op reis met Kees, Kasper en Marieke. Drie professionals met elk een eigen specialisme. We stellen ze graag aan je voor:

Kees: Dankzij Kees zijn ervaring als revalidatiespecialist en krachttrainer, helpt Kees je in topvorm te komen voor de sportreis. Kees heeft in 2018 een reis georganiseerd met ondernemers naar Tenerife. Boven op de vulkaan El Teide had iedereen zijn doel bereikt.

Wil je meer weten over Kees?
www.bootcampaardenburg.nl

Kasper

Om samen met ons deze uitdaging aan te gaan dien je bij vertrek fit en vastberaden te zijn. Elke dinsdagavond geef ik de boks bootcamp waar we gezamenlijk hard aan de conditie werken en waarvan je zelfverzekerdheid een flinke boost krijgt. Ook tijdens het sportweekend zullen de bokslessen je van pas komen en zal deze workout op het programma staan. Door mijn enthousiasme weet ik zeker dat ik je kan motiveren om tot het uiterste te gaan. Tijdens het weekend zullen we grenzen gaan verleggen waarbij we elkaars steun en kracht echt nodig hebben. Heb je vragen? Wil je extra tips om het meeste uit de bokslessen te halen? Voor en na elke training is er genoeg ruimte om al je vragen stellen.

Wil je meer weten over Kasper?
www.bootcampaardenburg.nl

Marieke

Zowel op de reis als in de voorbereiding heb je optimale brandstof nodig om te kunnen presteren. De juiste voeding is eigenlijk minstens zo belangrijk als je trainingsprogramma. De output wordt bepaald door de input, 70% van input is voeding, een zeer belangrijk onderdeel dus. Marieke zorgt voor een voedingsprogramma passend bij jouw wensen, doelen, trainingsprogramma en levensstijl. In de voorbereiding kan je met Marieke Sportvasten voor meer duurvermogen en het verlies van kilo’s. Een krachtig 10-daags programma om te schakelen van suiker naar vet verbranding.

Wil je meer weten over marieke? www.mariekegezondverstand.nl

De vijf workshops.

Gedurende de trainingsperiode voorafgaand aan de sport reis, zal je in 5 workshops de andere deelnemers leren kennen. Als deelnemer van de sportreis ben je aanwezig bij alle workshops. Kun je één van de workshop niet bijwonen dan regel je een vervanger die de inhoud van de behandelde onderwerpen alsnog aan jou kan overdragen.

Januari: Voeding
Februari: Ademhaling/ koud water training
Maart: Krachttraining
April: Mindset
Mei: Intermittent vasting

Definitieve data volgen.  

Doelen bereiken

Welk doel wil jij bereiken met deze reis? Is de reis zelf een bekroning op het werk wat je vooraf hebt geleverd? Samen werken we aan de individuele doelen van alle deelnemers.

Bij de start van het traject stel je jezelf een doel,

bijvoorbeeld:

 • Ik wil na de sportreis over meer energie beschikken;
 • Ik wil na de sportreis 10 kilo afgevallen zijn;
 • Ik wil na de sportreis minder pijnklachten hebben;
 • En hierdoor wil ik lekkerder in mijn vel zitten.

Hoe mooi zou het zijn als je aan het einde van je sportreis je doel hebt bereikt.

Tijdens de sportreis word je betoverd door de mooie natuur, maar zal het soms ook tegen zitten. Als groep helpen we elkaar er dan door heen!

Krachtige deelnemers

  • nemen de tijd om er even tussen uit te gaan.
  • om meer innerlijke rust te vinden.
  • voelen zich energieker als ze tijd voor zichzelf nemen.
  • creëren meer focus.
 • Mentaal onverwinnelijk worden.

Wat maakt de sportreis uniek?

  • Je leert makkelijke gezondheidsoefeningen, die je kunt inpassen in je dagelijks leven.
  • Ademhalingsoefeningen.
  • Fysieke krachtoefeningen.
  • Lenigheidsoefeningen voor in het dagelijks leven.
 • Optimalisatie van je voedingspatroon.

Programma van de sportreis

Na al die voorbereiding kan je natuurlijk niet wachten echt op pad te gaan. Deelnemers ontvangen vooraf het complete programma. Dit is wat je globaal kunt verwachten.