Griekse Salade

Griekse salade personal training uitgeest

Griekse salade

  • 5 grote tomaten
  • 1 kleine rode ui, dun gesneden
  • zeezout naar smaak
  • 1/2 theelepel Griekse oregano
  • 3 eetlepels extra vergine olijfolie
  • Optioneel
  • 100 gr fetakaas, verkruimeld
  • 1/2 komkommer, in plakjes
  • 1 kleine groene paprika
  • 1 hand vol Griekse olijven

    Bereiding

  • Snij de tomaten in parten. Snij boven de kom, zodat eventueel sap in de kom terecht komt. Snij de ui en voeg toe aan de kom.
  • Bestrooi rijkelijk met zeezout en bestrooi naar smaak met oregano. Meng het goed door en laat minstens 30 minuten op kamertemperatuur staan.
  • Voeg vlak voor serveren de eventuele extra ingrediënten toe, zoals feta, komkommer, olijven en/of paprika. Meng alles goed door elkaar.

 

personal training Uitgeest, Assendelft, Heemskerk, Beverwijk en Wijk aan zee.