Recensie Personal training Uitgeest.

Recensie Personal training Uitgeest.

Recensie Personal training Uitgeest. Ik heb zes weken in de zomervakantie getraind bij Kees. Na aanraden van een collega ben ik de uitdaging aangegaan. Ik heb al heel lang overgewicht en ik wilde er nu echt iets aan doen. Mijn eetpatroon is enorm vooruit gegaan en het 2x in de week personal trainen met Kees, heeft enorm veel verandering gebracht.
Ik lette in het begin heel erg op mijn gewicht en niet op de overige punten die ook heel erg belangrijk zijn. Kees heeft hierin echt mijn ogen geopend en nu zijn deze punten net zo belangrijk. Mijn spiermassa, vetpercentage en de omtrek van mijn lichaam zijn allemaal sterk verbeterd.
Het fijne van het trainen met Kees is zijn mobiele bootcamper. Wij trainden altijd in de buitenlucht en ik moet zeggen, dat is veel fijner dan binnen. In zijn bootcamper heeft hij heel veel verschillende materialen en met deze materialen kan hij je allemaal verschillende opdrachten laten doen. Hij houdt rekening met alle verschillende spiergroepen en wisselt deze ook af.
Voor de rest motiveert hij je enorm en probeert hij je zo goed mogelijk te helpen / te begeleiden. Hij is echt een stok achter de deur en ik merkte al heel snel dat ik echt intrinsiek gemotiveerd werd. Ik probeerde er altijd één of twee meer te doen, ondanks dat mijn lichaam moe was.
Ik raad Kees echt aan en ik ben in die zes weken, zes kilo kwijtgeraakt. Ik voel mij geweldig!! De teller staat nu inmiddels op 8,5 kilo.
Bedankt Kees!

Bootcamp Broekpolder Heemskerk - Kadijk vlaskamp Broekpolder.

Recensie personal training Uitgeest. 2018: het jaar waarin ik zowel fysiek als mentaal sterker ben geworden door vol overgave 6 maanden personal training te volgen bij Kees. Het enthousiasme waarmee Kees de lessen geeft, is kenmerkend voor hem en zorgt ervoor dat je altijd weer zin hebt in de les!
Ook haalt hij het beste in je naar boven. Elke les evalueert hij hoe de week is gegaan en stelt hij de vragen: wat wil je verbeteren? Waarmee kan ik je nog verder helpen? En even later heeft Kees daarvoor een plan klaarliggen. En werkt het plan niet zoals je wil? Dan past Kees het plan, maar nooit het doel aan. Hij zorgt, door de persoonlijke aandacht die hij je geeft, ervoor dat je je gedurende het traject fysiek en mentaal blijft ontwikkelen en is ook altijd buiten de lessen om bereikbaar om je vragen te beantwoorden. Kees stelt alles in het werk om jou je doel te laten bereiken en geeft je alle tools om ook na het traject je behaalde doel te behouden.
Ik kan de lessen van Kees aan iedereen aanbevelen! Mede dankzij de leuke, soms ook zware 😉 lessen van Kees ben ik klaar voor 2019!